ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΗΤΕΡΑ | Παροχές
παιδικος σταθμος πανοραμα, παιδικος σταθμος καλαμαρια, παιδικός σταθμός πανόραμα, παιδικός σταθμός καλαμαριά, βρεφονηπιακός σταθμός, νηπιαγωγείο, ανατολική Θεσσαλονίκη, παιδικός σταθμός Θεσσαλονίκη, παιδικά πάρτι, απογευματινή απασχόληση, εργαστήρια
14490
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14490,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

Παροχες

Οι παροχές των παιδικών σταθμών μας

 • ΠΡΩΪΝΟ

  ΠΡΩΪΝΟ

  Γνωρίζοντας τις διατροφικές ανάγκες των παιδιών, κάθε πρωί ετοιμάζουμε ένα φρέσκο, διαφορετικό και θρεπτικό πρωινό γεύμα. Το πρωινό σερβίρεται σε ομάδες, ανάλογα με την προσέλευση των παιδιών, από τις 8:00 μέχρι και τις 9:30.

 • ΜΟΥΣΙΚΗ

  ΜΟΥΣΙΚΗ

  Στο παιδί, η μουσική γίνεται το μέσο για να ανακαλύψει όλα όσα χρειάζεται για την ανάπτυξη της προσωπικότητάς του, των αισθήσεών του, της άρθρωσης και της σωστής αναπνοής του, της φαντασίας και της δημιουργικότητάς του, της ικανότητας στην σύγκριση και την κριτική σκέψη.

 • ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

  ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

  Η καθημερινή άσκηση που παρέχεται μέσα από αθλήματα & δράσεις (τένις, στίβος, ιππασία, κολύμβηση, πρωινή γυμναστική, μουσικοκινητικές ασκήσεις, κινητικά παιχνίδια κλπ) έχει αποδειχτεί πως βοηθάει τα παιδιά να αναπτύξουν ένα υγειές μυοσκελετικό και καρδιαγγειακό σύστημα.

 • ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ

  ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ

  Oι πρότερες αντιλήψεις των παιδιών για τον κόσμο επεξεργάζονται και καταλήγουν σε επιστημονική γνώση. Η ανακάλυψη αυτή των παιδιών μέσα από το βίωμα, τη συνέπεια, την τακτικότητα, την προσοχή στη λεπτομέρεια και τη συνεργασία ικανοποιεί την έμφυτη περιέργειά τους.

 • ΚΗΠΟΥΡΙΚΗ

  ΚΗΠΟΥΡΙΚΗ

  Στους εξωτερικούς χώρους έχουμε και τον λαχανόκηπό μας. Όλο το χρόνο φροντίζουμε και παρατηρούμε την εξέλιξη εποχικών φυτών, λαχανικών και φρούτων. Καταγράφουμε την ανάπτυξή τους, χωρίζουμε ομάδες εργασίας και γευόμαστε τους καρπούς της προσπάθειάς μας.

 • ΑΓΓΛΙΚΑ

  ΑΓΓΛΙΚΑ

  Το μάθημα αγγλικών γίνεται μέσα από παιχνίδια, τραγούδια και δημιουργικές δραστηριότητες εξασκώντας την ακοή και την ομιλία τους με αβίαστο και ευχάριστο τρόπο, στο ασφαλές και γνώριμο σχολικό περιβάλλον με την παρέα των φίλων και συμμαθητών.

 • ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ Ι

  ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ Ι

  Περιοχές εξυπηρέτησης σχολικού Μητέρα Ι (Καλαμαριά): Δήμος Καλαμαριάς, περιοχή Βούλγαρη, Ντεπώ, Β. Όλγας μέχρι το κέντρο της πόλης.

 • ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΙI

  ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΙI

  Περιοχές εξυπηρέτησης σχολικού Μητέρα Ι Ι (Πανόραμα): Πανόραμα, Καλαμαριά, Πυλαία, Τούμπα, Χαριλάου, Ντεπώ, Κωνσταντίνου Καραμανλή μέχρι το Κέντρο, Τριανδρία, 40 Εκκλησιές.

 • ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

  ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

  Θα μας βρείτε ανοιχτά : Μητέρα Ι (Καλαμαριά): 07:00-16:30 Μητέρα Ι Ι (Πανόραμα): 07:00-17:30